Over deze website

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”

In de spreekkamer geeft een dokter veel informatie. Om een ziekte, onderzoek of behandeling duidelijk uit te leggen, maakt een dokter hierbij vaak gebruik van afbeeldingen. Deze afbeeldingen staan niet altijd in patiëntfolders. Om deze handige afbeeldingen beter vindbaar en beschikbaar te maken, voor dokters én patiënten, is opdepoli.nl gestart. Deze website is een verzamelplek voor afbeeldingen van:

  • Neurologische ziektebeelden,
  • De opbouw en werking van het lichaam en
  • Verschillende soorten onderzoek.

Over uw persoonlijke situatie

Is toch nog iets onduidelijk? Of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Neem dan contact op met uw behandelaar. Uw arts kent u en uw persoonlijke situatie. De informatie op opdepoli.nl is niet bedoeld als vervanging voor contact of een afspraak met uw medisch specialist. Voor folders en andere patiëntvoorlichting kunt u terecht op de website van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie.

Over de afbeeldingen

De afbeeldingen op deze website zijn zorgvuldig geselecteerd en aangekocht door de makers van opdepoli.nl. Het is niet toegestaan deze afbeeldingen zonder toestemming van opdepoli.nl verder te verspreiden.

Over de makers

Deze website is een initiatief van dr. Jurgen Piet (neuroloog HagaZiekenhuis) en dr. Ronald Bierings (neuroloog in opleiding LUMC). De Turkse vertaling is mogelijk gemaakt door drs. Reyhan Eker (neuroloog in opleiding HagaZiekenhuis en de Arabische vertaling door drs. Nura Tebayna (ANIOS Neurologie OLVG).

Over opmerkingen, aanvullingen of suggesties

Mist er informatie, werkt iets niet of heeft u een suggestie? Laat een bericht achter via de contactpagina, dan nemen we contact met u op.